O Nama

Školu je 1995. godine osnovala profesor, pedagoški savetnik za engleski jezik, Milada Ševa. Svojim iskustvom, znanjem i ljubavlju želela je da unapredi kvalitet nastave engleskog jezika.Četiri godine kasnije, Milada se udružila sa grupom profesionalnih, odgovornih i pouzdanih privatnih škola u želji da se osnuje Udruženje nazvano YALS, koje će garantovati visoki standard nastave engleskog jezika. Udruženje YALS je pridruženi član EAQUALS-a  (internacionalna organizacija za evaluaciju i akreditaciju kvaliteta jezičkih usluga).

Kao nastavnik i pedagoški savetnik s dugogodišnjim iskustvom u nastavi engleskog jezika želela je da osnuje školu u kojoj će učenje biti razonoda, uživanje i odmor; mesto gde će znanje biti potreba i želja a ne prinuda i nametnuta obaveza. Želela je da stvori tim prvoklasnog nastavnog osoblja koji će umeti da komunicira i uspešno podstiče komunikaciju kod drugih.

Prostor od 5 prijatnih učionica i hodnika je idealan za male grupe od 4-8 polaznika da se osećaju kao kod svoje kuće.

Grupe su  usaglašene prema nivoima znanja i prema uzrastu i radi se sa svim uzrastima  od 4 godine pa sve do doba u kojem ljudi žele da uče jer nikada nije kasno za usavršavanje.

Većina naših polaznika želi da poboljša svoj strani jezik da bi bolje pričali, čitali ili pisali. Neki međutim žele da se pripremaju za Cambridge ispite kao što su PET, First Certificate, Advanced, Proficiency, kao i za  IELTS i TOEFL.

Partneri:

bc_advantageyalseaquals