IELTS

Kome je namenjen IELTS kurs? 

Ako želite da studirate na nekom od univerziteta u Evropi, Kanadi, Severnoj Americi ili Australiji ili želite da se se za stalno nastanite u nekoj od zemalja sa ovih kontinenata onda će Vam najčešće biti potreban položen IELTS ispit odgovarajućeg modula (general ili academic). Ovaj ispit se polaže u Britanskom savetu (British Council Serbia). IELTS kurs je namenjen svim kandidatima koji žele da se pripreme za polaganje IELTS ispita, bez obzira da li polažu Academic ili General module.

Kako je organizovan IELTS kurs?

Zbog specifičnosti IELTS ispita kao i svakog polaznika ponaosob, kurs je organizovan po principu individualnih časova I to u trajanju od 32 časa. U posebnim slučajevima (supružnici ili rodbina sa sličnim nivoom znanja) moguće je organizovati i časove za dva polaznika. Na kraju kursa svaki kandidat prolazi kompletnu simulaciju ispita nakon čega dobija i posebne savete o tome kako da što jednostavnije i efikasnije položi sam ispit. Prolaznost naših kandidata je 100%.

Koliko traje IELTS kurs?

Kurs obično traje šest nedelja (u zavisnosti od nivoa znanja polaznika), a časovi su organizovani dva puta nedeljno po dva časa. Priprema za IELTS ispit počinje šest nedelja pre polaganja ispita u Britanskom savetu i završava se neposredno pred samo polaganje ispita. Termine za polaganje ispita u Britanskom savetu možete pogledati ako kliknete ovde.

Kako mogu da platim IELTS kurs?

Kurs je moguće platiti u tri rate: prvu prilikom upisa, drugu na polovini i treću na kraju kursa. Ukoliko je moguće organizovati pripremu za dva kandidata odjednom (supružnici ili rodbina) odobravamo poseban popust.

Ako budete imali dodatnih pitanja vezanih za kurs ili sam ispit biće nam veliko zadovoljstvo da Vam pomognemo.