Biznis Kursevi

Kome je namenjen biznis kurs? 

Biznis kurs organizujemo za firme i kompanije koje su zainteresovane da ulažu u obrazovanje svojih zaposlenih. Nakon višegodišnje saradnje sa mnogo državnih i privatnih institucija i kompanija, u mogućnosti smo da ponudimo izuzetno kvalitetne kurseve poslovnog engleskog koje prilagođavamo potrebama svakog klijenta ponaosob. Ovaj kurs razvija veštine poslovne komunikacije koje su primenjljive u svakodnevnom poslovnom okruženju. Namenjen je svim zaposlenim na svim nivoima znanja i za sve specifične potrebe iz oblasti biznisa, ekonomije, prava, IT, medicine, turizma itd.

Kako je organizovan biznis kurs? 

Biznis kurs se obično organizuje u prostorijama kompanije na bazi 60,90 ili 120 časova u toku dva semestra uz upotrebu Cambridge udžbenika i dodatnih materijala. Uz specifične zahteve za grupe i pojedince koje se tiču određenog vokabulara biznis kurs podrazumeva i aktivnu upotrebu svakodnevne komunikacije u situacijama kao što su: intervjui za posao, putovanja, slanje email-a pisanje CV-a itd.

Biznis kursevi održani do sada:

COMTRADE Beograd,  Ministarstvo za javnu upravu i lokalnu samoupravu,  Skupština grada Beograda – taksisti, Služba društvenog knjigovodstva, IT kursevi pri Britanskom Savetu.