Cambridge knjige

Knjižara Hello! je ovlašćeni distributer knjiga Cambridge University Press za Srbiju i kao takva bavi se maloprodajom i velikoprodajom svih izdanja ove renomirane izdavačke kuće. U našoj ponudi stalno se nalaze najnoviji i izuzetno kvalitetni udžbenici za pripremu različitih Cambridge ispita, udžbenici za engleski jezik koji se koriste u osnovnim i srednjim školama, rečnici kao i udžbenici za engleski jezik koji se koriste u različitim strukama. Kompletan katalog knjiga možete pogledati na sajtu Cambridge University Press na adresi www.cambridge.org/elt/catalogue.

Želimo Vam mnogo uspeha u učenju engleskog jezika.

Knjižara Hello! i Cambridge University Press.

Knjižara Cambridge        

Izdanja za najmladje koja na vrlo zanimljiv način pomažu deci da naprave prve korake ka uspešnom savladavanju jezika.

Izdanja za starije osnovce i one sa srednjim nivoom znanja sa vrlo zanimljivim temama omogućavaju lako i brzo savladavanje gradiva.

Izdanja za srednjoškolce i one sa višim srednjim nivoom znanja značajno će utvrditi i unaprediti Vašu upotrebu engleskog jezika.

Udžbenici namenjeni pripremi svih Cambridge ispita obuhvataju različite komplete za pripremu kao i testove sa rešenjima koji će Vam pomoći da što lakše položite Vaš Cambridge ispit.

Mnogo drugih izdanja koja su namenjena stručnom engleskom kao i izuzetno kvalitetni rečnici učiniće Vas superiornijim u odnosu na ostale.

Cambridge kursevi

Prijavite se na kurs i ostvarite 20% popusta na bilo koji
Cambridge ispit.

IELTS kurs

Za više informacija kliknite ovde.

Škola Hello! je na Skype-u!

HELLO! skola na SKYPE-u!
Postavite pitanje i dobicete brz odgovor ovde.
skype ime: skola.hello

Škola Hello! je na Facebook-u!

Priključite se Facebook grupi i saznajte odmah šta je novo u školi Hello.